~ Vinterbuffet ~
Vinter buffet:
2 slags brød med gård smør.
Bagt torsk med rødbede, selleri, bacon og rødbedesky.
Salat med koldrøget laks, rygeostcreme, sprødt rugbrød og æg.
Vinter salat med granatæble, sprøde grøntsager og vinagette.
Confiteret andelår med kartoffelmos.
Kalveculotte med bagte rodfrugter og estragoncreme.
Mandelkage med syltet kirsebær og chokoladekaramel creme.
Æble-kompot med vanilje flødeskum.
Pris pr. person 209,- (min. 15 personer)
Kan bestilles fra den 31/10 – 1/3 2016
Kan også bestilles fra 10 personer ud af huset, med et tillæg på 30,- pr. person
Som selskab i huset 250,- og minimum 20 personer.
~ Forårsbuffet ~
Forårs buffet:
Brød og smør
Charcutteri med Karl Johan Mayo og oliven
Kuller med ærtepure og brunet smør
Cuvette med saltbagte kartofler og estragoncreme
Braisseret kalvekød med urter i egen sauce
Laksetatar sprøde flager og krydderurter
Forårssalat
Chokolade mousse med creme chantilly
Rabarber mazarin med rørt vaniljeiscreme
Pris pr. person 215,- (min. 15 personer)
Kan også bestilles fra 10 personer ud af huset, med et tillæg på 30,- pr. person
Som selskab i huset 250,- og minimum 20 personer.
Kan bestilles fra den 1/3 2016 – 1/6 2016
~ BUFFET – KLASSIKER ~
2takt Klassiker (Kan bestilles året rundt).
Brød og smør
Skagenskinke med lækkert tilbehør
Håndbillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
Marineret kartoffelsalat 2takt style
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
Torsk med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
Kalveculotte med estragon mayo
Unghane med perlebygrisotto
Cheesecake med passionsgele
Gateaux marcel (chokoladekage).
Pris pr. person: 250,- pr. person
Valgfrit om maden skal anrettes på vores service:depositum 300kr.
Eller engangsfade. Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.
Som selskab i huset 299,- og minimum 20 personer.
~ DESIGNET BUFFET ~
Buffeter efter eget ønske, planlægges sammen med vores dygtige kokke:
10 valgfri retter
5 forretter, 3 hovedretter og 2 desserter.
Pris pr. person ud af huset: 300,- minimum 15 personer.
Pris pr. person som selskab i huset 350,- minimum 20 personer.