3-retters menu


Vælg 3 retter efter eget valg: Gælder kun til private selskaber på over 15 personer og mod forudbestilling.

~ FORRETTER ~

Cremet fiskesuppe med bagt torsk, nye urter og kæmperejer

Svamperisotto med årstidens friske svampe og urter

2takts fiske- og skaldyrstallerken med selleripuré, agurk og hummerskum (tillæg 25,- pr. person)

Rødtunge med sauce mousseline og lakserogn, serveres med årstidens grøntsager og friske krydderurter

Blomkålssuppe med sprød skinke og svampe, serveres med croïtons og kørvel

Skærissingroulade med fyld af laks serveret med sprøde salater, pocheret vagtelæg og pebberodscreme, samt sprødt brød og urter

Mulighed for vegetarretter, spørg for muligheder

Alle forretter bliver serveret med brød og gårdsmør

~ HOVEDRETTER ~

Bagt torsk med kartoffelkompot, pesilleskum og små gulerødder samt æble/fennikelsalat

Langtidsbagt rosa kalveculotte med harricot verts, kraftig kalvesky, årstidens svampe, jordskokkepuré og pom anne

Klassiker: Oksemørbrad med bagt selleri, svampe, håndskåret pommes frites og ægte sauce bearnaise (tillæg 25,- pr. person)

Bagt helleflynder med krabbesalat, smørdampet gulerødder, deluxe cröuton, nye kartofler og sauce mousseline (tillæg 25,- pr. person)

Rosastegt oksefilet med svampe, sauce bordelaise, puré, bønner og ristet kartofler

Den rustikke og velsmagende: Braiseret kalveskank med smør glaseret perleløg, saltbagte løg og sprøde løgringe, samt kartoffelcreme og portvinssky

~ DESSERTER ~

Dennis´ flydende chokoladedrøm med ananaskompot og vaniljeiscreme

Udvalg af små speciel desserter: 4 små desserter, sødt, sprødt, syre og blødt (tillæg 25,- pr. person)

Klassisk Tiramisu

Udvalg af nordjyske oste med hybenkompot, oliven og godt brød

Gateaux Marcel med vaniljeiscreme

Hvidchokolade Panna Cotta med gran granite og syltet bær

3 retter efter eget valg: 298,- pr. person
Kan også fåes ud af huset

Små mellemretter/ganerenser og starter frit valg, pris pr. person ved køb af menu: 30,-
2takts snack udvalg med 4 slags snacks og aiöli

Laksetatar med sprøde rugflager og små skud (starter eller mellemret)

Grillet Kammusling med BBQ olie og blomkålspure (starter eller mellemret)

Havtorn granite og friske bær (ganerenser)